Vi byder velkommen til…

Social Dining som er vores nye sammenkomst-initiativ, hvor vi hver torsdag i September, Oktober og November åbner dørene op for en hyggelig aften i vores lokaler ved Charlottenlund Station og invitere til sæsonens social dining menu, som varierer mellem sæsonens råvarer. Mad stilen er sund og der vil blive serveret noget til alles smag, samt til vegetare og veganere.

Konceptet går ud på at aftenens retter vil blive serveret i portioner der er tilpasset bordet størrelse, således at maden bliver sendt rundt blandt gæsterne, som så selv tager maden på egen tallerken. Vi har oplevet tidligere at netop denne middag-’stil’ gør middagen mindre formel og gæsterne kan komme hinanden mere til. Herved kan vi altså ved maden danne rammerne for det sociale samvær. Social dining er et koncept som er meget udbredt i udlandet, især i de sydeuropæiske lande, men de seneste år har konceptet bredt sig til Danmark.

En kuvert koster 125,- kr. pr. person og dertil vil være mulighed for at tilkøbe drikkevare.

Tilmelding og betaling foregår via Mobilepay (79226). Ved tilmelding skal det samlede beløb for alle deltagende betales, samt. navn og antal. Ved betaling får du også en kvittering for din reservation.

Gi’ os et kald eller send os en mail, hvis du har nogle spørgsmål.